ACS

PRIJAVA NA DOGODEK

Pridobivanje kompetenc zaposlenih za razvoj Slovenije, 10. julij 2020

 
S prijavo na virtualni dogodek se strinjate, da vam izvajalec le-tega posreduje povezavo do prenosa dogodka v spletnem okolju MiTeam na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi.

  da     ne  
Strinjam se z objavo fotografij in posnetkov, ki bodo nastali med strokovnim dogodkom in na katerih bom prepoznavna/en, za promocijske namene in informiranje širše javnosti o dejavnosti Andragoškega centra Slovenije.
  S potrditvijo gumba Pošlji izjavljam, da sem seznanjen/-a, da Andragoški center Slovenije (ACS) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) ter Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679) moje osebne podatke uporablja za izdajo potrdil o udeležbi na usposabljanju ter za informiranje o aktualnih izobraževanjih in spremembah izvedbe izobraževanja. ACS moje osebne podatke uporablja tudi za vodenje evidenc in jih obdeluje v razvojne in znanstveno–raziskovalne namene za spremljanje izobraževalne dejavnosti in poročanje financerjem. Osebni podatki bodo tretjim osebam posredovani na anonimiziran način, torej iz njih ni razvidna moja identiteta.
* Polja, označena z zvezdico, so obvezna.

V skladu z veljavno slovensko zakonodajo (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z varstvom svojih osebnih podatkov naslednje pravice: pravico do dostopa do osebnih podatkov, pravico do izbrisa, pravico do popravka, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti in pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Več o tem, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, ki jih obdelujemo in uveljavljanju svojih pravic, si lahko preberete na spletni strani ACS.

Upravljavec osebnih podatkov je: ACS, Ulica Ambrožiča Novljana 5, Ljubljana, Tel: 01 5842 560, e-pošta: info@acs.si.

 
MIZŠ
ACS
ESS